|
|
|
|

نام کتاب : نماز عشق حسین علیه السلام
نویسنده : محسن قرائتی
FILE : PDF
ناشر: مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن
چاپ: سازمان چاپ و انتشارات

نام کتاب : آشنایی با نماز
نویسنده : محسن قرائتی
ناشر: مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن
محل نشر : تهران

نام کتاب : پرتویی از اسرار نماز
نویسنده : محسن قرائتی
فایل : اندروید ،جاوا ،PDF

نام :کتاب آداب الصلوة امام خمینی (رحمة الله تعالی)
FILE : PDF

:: موضوعات مرتبط:
در محضر بزرگان ،
کتابخانه،
،
:: برچسبها:
دانلود کتاب,
نمازخانه,
دنیای نماز,
کتابخانه,
در محضر بزرگان,
رئیس ستاد اقامه نماز كشور در اجلاس استانی نماز گفت: تمام آسیب ها از نخواندن نماز یا سبك شمردن نماز نشأت می گیرد. اگر نمازمان سبك شمرده شود هیچ چیزی درست نیست.
 به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز كشور، اجلاس استانی نماز كه قرار است در كلیه استانها قبل از بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز (۶ بهمن ماه) در قزوین برگزار شود، پیش از ظهر امروز در تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز كشور و مهندس چاوشی، معاونت سیاسی فرهنگی اجتماعی استاندار تهران و مهندس موسوی موحد، رئیس بیمارستان بهارلوی تهران برگزار شد.
اگر نمازمان سبك شمرده شود هیچ چیزی درست نیست
قرائتی در این اجلاس گفت: تهران به اصطلاح ام القرای كشور است و قم مادر استانهاست. ام القرا ازمادر بالاتر است یعنی باید به همه مناطق شیر دهد اما تهران به بچه های تهران هم شیر نمی دهد. سكنجبین كه می پزند اگر ترش شود شكر به آن اضافه می كنند. مناطقی كه فسادش زیاد است باید شكرش را زیاد كرد یعنی به نمازش بیشتر اهمیت داد.
وی افزود: ما همگی دیر یا زود بازنشسته می شویم و می میریم، مهم نماز است كه اگر انجام ندهیم بقیه اعمالمان هم پذیرفه نمی شود. پلیس راه در جاده گواهینامه رانندگان را می گیرد حالا اگر صد تا مدرك دیگری داشته باشید و گواهینامه نداشته باشید، قبول نمی كند. با همه خدماتی كه انجام می دهیم اگر نمازمان درست نباشد گویی هیچ كاری درست نشده است.
:: موضوعات مرتبط:
عوامل دفع و دوری از نماز،
سخنرانی ،
در محضر بزرگان ،
نماز درمانی،
آسیب شناسی نماز،
،
:: برچسبها:
سبک شمردن نماز,
آسیب شناسی نماز,
نمازخانه,
اجلاس نماز,
,
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز كشور ،مقام معظم رهبری حضرت آیت اله خامنه ای در پیامی به بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز،ضمن قدردانی از تلاشهای موثر و كارهای مفیدی كه در ترویج فریضه بزرگ و بی بدیل نماز صورت گرفته ،ظرفیت و میدان كار و نیز نیاز و عطش جامعه اسلامی برای رسیدن به نقطه مطلوب را بسیار بیش از واقعیتهای كنونی دانسته و همگان را به احساس مسئولیتی همگانی در این زمینه توصیه كردند.
متن پیام مقام معظم رهبری به بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز به این شرح است:
خداوند علیم و قدیر را سپاسگزارم كه تلاش شما دست اندركاران محترم این اجلاس مهم و بیش از همه عالم بزرگوار و مجاهد جناب حجت الاسلام آقای قرائتی در بخشهای اساسی و مؤثری به بار نشسته و كارهای مفیدی در ترویج فریضه بزرگ و بیبدیل نماز انجام گرفته است. با این همه، ظرفیت و میدان كار و نیز نیاز و عطش جامعه اسلامی برای رسیدن به نقطه مطلوب، بسیار بیش از واقعیتهای كنونی در این باره است. در پیام سال گذشته گوشهای از این فضای خالی و تلاشپذیر، نشان داده شده است. سخن امروز من تأكید بر احساس مسئولیت همگانی است. توقع و انتظار اینجانب آن است كه همه به ویژه مسئولان دستگاهها و دارندگان امكانات مادی و معنوی و مدیریتی، عظمت این مسئله را به درستی دریابند و گام در راه عمل نهند. همه بدانند كه یكی از مؤثرترین راهها برای كاستن آسیبهای اجتماعی، ترویج نماز است. به اینكه حتی یك نفر از جوانان و نوجوانان كشور، در نماز سهل انگاری نكند همت گمارید. این یكی از بهترین راهها برای سلامت معنوی و روحی مردم ما و جامعهی ما است. به اینكه همگان فرا بگیرند و عادت كنند كه نماز را با خشوع و حضور قلب بجا آورند، همت گمارید. اینها همه كارهای ممكنی است كه با عزم راسخ و كار مداوم شما دستاندركاران، محقّق خواهد شد، ان شاالله
والسلام علیكم و رحمه الله سید علی خامنهای 6 /بهمن/ 1394
:: موضوعات مرتبط:
در محضر بزرگان ،
،
:: برچسبها:
در محضر بزرگان,
جشنواره های نماز,
وبلاگ نویسی,
نمازخانه,
بیانات بزرگان,
,
اسرار نماز در كلام امام خمینی(ره)

اسرار نماز در كلام امام خمینی(ره)
مقدمه:
قال علی ـ علیه السّلام ـ : «الله الله فی الصلوه فَانّها عمود دینكم.»
سخن گفتن درباره نماز كه دریچه عروج به عالم قدس و معنویت است در توان هر كسی نیست. شایستهتر آن است كه بیان حقیقت
این نشانه بزرگ الهی و ستون دین مبین اسلام را به زبان و بیان واصلان این طریق، واگذاریم. در این نوشتار برآنیم كه دیدگاه و روش حضرت امام خمینی ـ رحمه الله علیه ـ، این نمازگزار حقیقی را درباره نماز از گفتار و كردار او بیان كنیم. با نگاهی به آثار مكتوب امام ـ رحمه الله علیه ـ و مشاهده عینی شاهدان احوال ایشان، میتوان گفت كه در دیدگاه ایشان، نماز در میان عبادات به مثابه «اسم اعظم و بلكه خود اسم اعظم»[1] در میان دیگر اسماء الهی.
...
:: موضوعات مرتبط:
در محضر بزرگان ،
اسرار نماز،
چرایی نماز،
،
:: برچسبها:
اسرار نماز,
احادیث نماز,
نمازخانه,
دنیای نماز,
نماز درمانی,
روانشناسی نماز,
چرایی نماز,
امام خمینی,
چهل حدیث,
«کارل يونگ» روان شناس بزرگ معاصر:
«واقعه نماز و دعاي جمعي, بهره گيري از حيات فائق و متعالي است که برتر از همه مرزها و حدود زماني و مکاني است و لحظه اي جاويد و ابدي در زمان است.»
:: موضوعات مرتبط:
در محضر بزرگان ،
روانشناسی نماز،
،
:: برچسبها:
کارل یونگ,
روانشناسی نماز,
سخنان نماز,
نمازخانه,
آسیب شناسی نماز,
,
آلبرت انيشتين:
کسي که زندگي خود و جهانيان را بي معني مي انگارد, بدبخت محض نيست اما اهليت زندگي ندارد. فقط اميد قائم بر عقل و ايمان است که نميگذارد ما او را براي زندگي کاملا ناقابل بدانيم, چه جاي اميد است که وي بوسيلهي عقل خود راه صواب را درک کند و يا از سر نو چون طفلان دربارهي حيات بيانديشد
:: موضوعات مرتبط:
در محضر بزرگان ،
روانشناسی نماز،
،
:: برچسبها:
سخنان نماز,
انیشتین,
دنیای نماز,
در محضر بزرگان,
نماز خانه,
google,
yahoo,
اسرار نماز,
,
امروز در کشور ما این جهات [نماز اول وقت] قابل مقایسهى با قبل از انقلاب نیست. شماها اغلب قبل از انقلاب را یادتان نیست. عجیب بود! هم اینجا، هم بعضى جاهاى دیگر. ما عراق رفته بودیم، یک سفر عتبات مشرف شدیم، هر کار کردیم براى نماز صبح، توقف نکرد؛ یعنى اصلاً نمیشد؛ جورى تنظیم کرده بودند که نمیشد. و بنده مجبور شدم از اواخر قطار – که نزدیک ایستگاه یا اوائل ایستگاه بود – خودم را از پنجره بیندازم بیرون، که بتوانم نماز بخوانم؛ چون در داخل قطار کثیف بود و نمی شد نماز خواند. به هر حال، این چیزها هیچ رعایت نمیشد. حالا خیلى تفاوت کرده؛ منتها بیش از اینها انتظار هست. اهمیت نماز باید معلوم باشد.
:: موضوعات مرتبط:
سخنرانی ،
در محضر بزرگان ،
درد دل شما ،
،
:: برچسبها:
خاطرات مقام معظم رهبری,
نمازخانه,
خاطرات نماز,
,

سلام در برخوردهاى مسلمانان در جامعه اسلامى ، یكى از آداب معاشرت و ادب و اخلاق بشمار مى آید، كه جلب محبّت و دوستى مى كند، نشان تواضع و فروتنى است ، و پاداش بسیار دارد. و معنای آن نیز بیان سلم و سلامتی و همین معنا سبب سلام خدا و رسول و فرشتگان شده است: «سَلَامٌ قَوْلًا مِّن رَّبٍ رَّحِیمٍ[یس/58] بر آنها سلام (و درود الهى) است این سخنى است از سوى پروردگارى مهربان!»
«وَ إِذَا جَاءَكَ الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِایَاتِنَا فَقُلْ سَلَامٌ عَلَیْكُمْ[انعام/54] هر گاه كسانى كه به آیات ما ایمان دارند نزد تو آیند، به آنها بگو: سلام بر شما»
«سَلَامٌ عَلَیْكمُ بِمَا صَبرَتمُ فَنِعْمَ عُقْبىَ الدَّارِ[رعد/24] (و فرشتگان به آنان مىگویند) سلام بر شما بخاطر صبر و استقامتتان! چه نیكوست سرانجام آن سرا (ى جاویدان)!»
مردی از امیرمؤمنان(ع) پرسید: معنای "السلام علیكم..." چیست؟
:: موضوعات مرتبط:
در محضر بزرگان ،
فلسفه های نماز،
تفسیر نماز،
معارف نماز،
،
:: برچسبها:
فسلفه و حکمت نماز,
نمازخانه,
اسرار و چرایی نماز,
معارف نماز,
|
|
|
|
|
|
|
محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده
گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا
آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است.
مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند
از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله،
صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.
|
|
|
تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به نمازخانه مي باشد.
|
|